Brezplačna poštnina za vsa naročila nad 60 €

ČASOVNA KAPSULA - digitalna oblika

Opis

DNEVNIK LETA IN SANJ ZA PRIHODNOST

Waw, kakšno leto je za nami. 2020-ka je res postreglo z ogromno vzponi in padci, nepredvidljivimi situacijami in čustvenimi izzivi. Verjamem, da so jih začutili tudi vaši otroci.

S pomočjo digitalnega DNEVNIKA LETA IN SANJ ZA PRIHODNOST bodo lahko preko zabavnih vaj ustvarili svojo časovno kapsulo (zapisali vse spomine na zadnjih 365 dni) in se naučili, kako začeti uresničevati nove cilje za leto 2021. Naj jim trenutna svetovna situacija ne vzame magičnosti sanj! Vsi jih potrebujemo.

Izdelek vsebuje 29 barvnih strani, ki se jih lahko natisne (tiskana verzija NE obstaja). Izpolnjuje ga lahko otrok sam ali pa ga rešujete skupaj kot družina.

 

 

 

 

 

 

NAČINI PLAČILA

V spletni trgovini so omogočeni naslednji načini plačila:

  • Plačilo po predračunu (predračun boste prejeli po e-pošti ob oddaji naročila) – rok plačila predračuna je pet (5) dni. Po poteku roka za plačilo, podjetje Dosezi sanje, Aneja Štrukelj s.p. ne jamči več rezervacije za naročene izdelke. Plačilo se lahko izvede preko svojega e-bančnega računa (npr. Klik, Bank[@]Net itd.) ali kjerkoli drugje preko UPN naloga.
  • Plačilo s PayPal-om
  • Plačilo s plačilnimi in kreditnimi karticami (preko portala PayPal) – podatki o karticah se ne beležijo na strežniku podjetja. Avtorizacije kreditnih kartic se vršijo v realnem času s takojšnjim preverjanjem podatkov pri bankah. Plačevanje je mogoče z naslednjimi karticami: Mastercard, Visa, America Express, Discover, Diners, JCB in Maestro (če plačnikova plačilna kartica Maestro to omogoča). Kupcu za uporabo kreditnih kartic ni potrebno ustvariti svoj PayPal uporabniški račun. Plačilni sistem PayPal velja za enega najbolj varnih plačilnih sistemov na svetu.

 

 

 

 

 

 

 

5,95 

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram