Brezplačna poštnina za vsa naročila nad 60 €

Motivacijski zvezek SANJAJ VELIKE SANJE

Opis

Zvezek, ki ga tvoj otrok ne bo hotel odložiti.

Fizični dnevnik SANJAJ VELIKE SANJE velikosti A5, ima 144 barvnih strani in trdo vezavo.

Življenjske modrosti (poglavja v zvezku), ki bi jih moral poznati vsak otrok:

 1. Tvoje telo, in vse v zvezi z njim, je lepo! Dobro skrbi zanj
 2. Ne boj se delati napak!
 3. Hvaležnost naj postane tvoja prioriteta.
 4. Si to, kar si ti misliš o sebi (in ne to, kar si drugi mislijo o tebi)
 5. Ti si ti! Ne primerjaj se z drugimi
 6. Sledi svojim sanjam!
 7. Tvoja čustva so pomembna
 8. Delaj tudi stvari, ki te strašijo
 9. Vsak je svoje sreče kovač
 10. Naučiš se lahko česarkoli
 11. Odgovor se vedno skriva v prijaznosti

Poglavja so sestavljena tako, da preko različnih vaj, kjer se riše, piše, barva in ponavlja afirmacije, opolnomočijo otroka in mu pokažejo, kako pomembne so besede, ki si jih vsak dan govorimo.

 

DOSTAVA

Primarni pogodbeni partner za dostavo pošiljk je Pošta Slovenije,  vendar si pridržujemo pravico izbrati drugo dostavno službo (GLS), če bo s tem lahko naročilo izpolnjeno bolj učinkovito.

Pakete odpošljemo v roku 1-3 delovnih dni od prejema plačila.

Stroški pakiranja in dostave

Cena pakiranja in poštnine znaša 2,95 EUR. Stroški dostave so zaračunani in navedeni na naročilu in računu za izdano blago in jih poravnate skupaj z zneskom naročila.

Dostava v tujino

Po dogovoru lahko pošljemo paket tudi v tujino. V tem primeru znaša strošek dostave 13,95 EUR. V tujino odpošiljamo s Pošto Slovenija.

NAČINI PLAČILA

V spletni trgovini so omogočeni naslednji načini plačila:

 • Plačilo po predračunu (predračun boste prejeli po e-pošti ob oddaji naročila) – rok plačila predračuna je pet (5) dni. Po poteku roka za plačilo, podjetje Dosezi sanje, Aneja Štrukelj s.p. ne jamči več rezervacije za naročene izdelke. Plačilo se lahko izvede preko svojega e-bančnega računa (npr. Klik, Bank[@]Net itd.) ali kjerkoli drugje preko UPN naloga.
 • Plačilo s PayPal-om
 • Plačilo s plačilnimi in kreditnimi karticami (preko portala PayPal) – podatki o karticah se ne beležijo na strežniku podjetja. Avtorizacije kreditnih kartic se vršijo v realnem času s takojšnjim preverjanjem podatkov pri bankah. Plačevanje je mogoče z naslednjimi karticami: Mastercard, Visa, America Express, Discover, Diners, JCB in Maestro (če plačnikova plačilna kartica Maestro to omogoča). Kupcu za uporabo kreditnih kartic ni potrebno ustvariti svoj PayPal uporabniški račun. Plačilni sistem PayPal velja za enega najbolj varnih plačilnih sistemov na svetu.

POGOSTA VPRAŠANJA

Ali lahko zvezek Sanjaj velike sanje rešuje tudi moj 4-letnik?

Seveda, a ob tvoji dodatni pomoči in razlagi. Otroka nima smisla zatreti pri ustvarjanju in reševanju vaj, če pokaže interes. Bodi pozorna le na zahtevnost in prilagodi vprašanja iz zvezka njegovi stopnji razumevanja.

Ali je zvezek primeren tudi za najstnike?

Primarno je zvezek zasnovan za otroke do 12.leta starosti. Vsekakor pa se lahko v vprašanja poglabljajo tudi najstniki, če se jim zdijo zanimiva in uporabna.

Lahko ta zvezek rešujejo tudi odrasli? 

Motivacijski zvezek lahko rešuje vsakdo, ki tako čuti in komur se ob pregledu vaj prižigajo iskrice v očeh. Vedi le, da je zvezek vizualno prilagojen otrokom, ne odraslim. Če si želiš svojega zvezka, ustvarjenega za tvoje potrebe, te vabim, da si ogledaš moj drug zvezek “Zaživi zdaj”, ki bo primernejši zate (oglej si ga tukaj).

Koliko časa vzame reševanje posameznega poglavja?

Točno toliko, kolikor je potrebno. Že tako ali tako živimo v svetu navodil in receptov, pri odkrivanju lastnih globin pa je edino pravo časovno merilo tisto, ki ga čutimo. Nekateri otroci vajo rešijo v eni ui, drugi v nekaj minutah. Ne gre se za čas, temveč za raziskovanje notranjosti, zato ne hitite. Otrok lahko dnevnik rešuje 1x tedensko, vsak dan ali kakor mu pač ustreza.

Ali je zvezek Sanjaj velike sanje kopija svetovno znanega Big Life Journal?

Sanjaj velike sanje NI Big Life Journal. Svoje delo jemljem skrajno resno, kopiranje pa mi ne diši. Gre za dva popolnoma različna izdelka, ki pa sta si vsebinsko seveda nekoliko podobna. Oba namreč temeljita na preverjenih tehnikah, ki otrokom omogočajo odkrivanje notranjih svetov. Osnove si niso izmislili ne pri BLJ, ne jaz, temveč so plod profesionalcev, ki delajo z otroki.

Zavedam pa se, boste morda opazili določene podobnosti. Oba zvezka sta barvita, imata igrive črke, slike in growth mindset tematiko. Oba vsebujeta tudi nekaj univerzalnih vaj, ki se jih je človeštvo izmislilo, še preden je kakršenkoli podoben zvezek sploh obstajal. A vsak od teh dveh zvezkov ima svoj pridih, svoj stil, način oblikovanja in nosi svojo zgodbo. S svojim znanjem pa se pridružujem misiji, ki jo zasledujeta oba zvezka (Sanjaj velike sanje in Big Life Journal): Naj čim več otrok odraste v zavedne, čustveno inteligentne posameznike, ki bodo kot odrasli znali sprejemati sebe in spoštovati okolico.

Ali se mora starš spoznati na growth mindset?

Ne, nobene potrebe ni po tem, da kot starš razumeš vse. Tvoja naloga je, da ostajaš odprt(a) za nove ideje in raziskuješ skupaj z otrokom.

Zakaj si se odločila, da ustvariš ta zvezek?

Že več let ustvarjam podoben zvezek (Zaživi zdaj) in planer (Ustvarjam sanjsko leto) za odrasle. Kar dolgo pa se je v meni rojevala ideja in z njo želja, da ustvarim growth mindset dnevnik tudi za otroke. Moje otroštvo je bilo eno najtežjih obdobij mojega življenja in vem, da bi mi takrat znanje o tematikah, ki sem jih zajela v motivacijski zvezek Sanjaj svoje sanje, neverjetno pomagalo. Prepričana sem, da bi s tovrstnim zvezkom že kot otrok lahko rešila marsikatero svoje omejujoče prepričanje, se veliko hitreje znala postaviti zase in se naučiti razumeti svoja čustva.

Preko svoje osebne rasti sem videla, koliko pozitivnih sprememb prinese reševanje oz. poglabljanje vase preko skrbno zastavljenih vprašanj - zato je bilo samo še vprašanje časa, kdaj bom idejo končno spravila iz glave na papir.

Prošnje mojih strank, ki so obenem tudi mamice ter rojstvo sina Tristana sta bila tista zunanja dejavnika, ki sta mi pomagala, da sem motivacijski zvezek končno spravila k življenju.

Kaj naredim, ko otrok reši zvezek do konca?

Na varno ga spravi za spomin - ali pa naj ga shrani otrok. Kasneje lahko otrok dnevnik večkrat vzame v roke in prebere kakšno afirmacijo ali pa besede, ki jih je vanj zapisal. Tako se bo spomnil, kaj vse zmore in kako daleč je že prišel. Seveda lahko otroku čez čas ponudiš nov, prazen motivacijski dnevnik Sanjaj velike sanje. Tako bo lahko primerjal svoje odgovore skozi čas. Obenem pa te vabim, da vsake toliko pobrskaš po tej spletni strani, kajti nikoli ne veš, kaj te vse še na njej čaka.

Ali lahko en zvezek rešuje več otrok (bratci in sestrice)?

Priporočam, da ima vsak otrok svoj zvezek, saj je Sanjaj velike sanje kljub vsemu osebni dnevnik.

Kaj naj storim, če otrok noče reševati zvezka?

Daj času čas. Otrok mora najprej zvezek začutiti in ga razumeti kot del svojega domišljijskega sveta. Obenem vedi, da so si otroci različni, tako kot mi, odrasli. Ni torej nujno, da bodo vsi enako entuziastično pristopili k reševanju.

Ali lahko otrok napolni več zvezkov skozi več let?

Seveda! Otrok raste, pridobiva nove izkušnje, znanja, poglede na svet. Predstavljaj si, kako zanimivo bo za nazaj prebirati vse izpolnjene zvezke in opazovati, kako so se iz leta v leto odgovori spreminjali.

Moj otrok mi noče pokazati, kaj je napisal v zvezek … 

… in tudi ni potrebe, da bi. Dnevnik je namenjen skupnemu reševanju samo v primeru, da si tega želi otrok in prosi za pomoč. On je tukaj glavni akter. Zadnja vaja v poglavju je sicer namenjena reševanju v dvoje, ampak si lahko izbere za soigralca tudi babico, dedka, teto, prijatelja - pri vsaki vaji je partner za reševanje lahko druga oseba.

21,95 

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram