Brezplačna poštnina za vsa naročila nad 60 €

ŽIVLJENJE JE LEPO - dnevnik hvaležnosti

Opis

Hvaležni otroci so srečni otroci!

Hvaležnost povečuje srečo, izboljša samozavest in znižuje ravni stresa - in ta enostaven, a bogat dnevnik pomaga otrokom, da tudi v praksi preizkusijo njeno izjemno moč.

Otrok se bo preko pisanja in risanja naučil prepoznati vse dobro v svojem življenju in si hkrati za vedno shranil najlepše spomine določenega dne.

Značilnosti dnevnika hvaležnosti ŽIVLJENJE JE LEPO:

  • ENOSTAVNA UPORABA - enostavna vprašanja omogočajo lažjo uporabo dnevnika - primerno za vse otroke nad 6 let
  • PISANJE, RISANJE, OZAVEŠČANJE - vsak dan je razdeljen na 3 dele - pri prvem otrok zapiše 3 stvari, za katere je hvaležen; pri drugem delu otrok nariše ali zapiše nekaj lepega, kar se mu je zgodilo v tistem dnevu; pri tretjem ozavesti čustva
  • PREDNOSTI HVALEŽNOSTI - otrok se s tem, ko si vzame par minut zase in za svoje misli, nauči ceniti vse dobro v svojem življenje in postane še bolj pozoren in hvaležen
  • OČARLJIV SPOMINČEK NA OTROŠKA LETA - eno najlepši čtiv za otroka (in starše), ko bo lahko prebral svoje najlepše spomine na otroštvo

Dnevnik hvaležnosti ŽIVLJENJE JE LEPO je velikosti A5, z mehkimi platnicami in ima 96 strani, ki kar kličejo po tem, da se jih pobarva, popiše in poriše.

Vanj se lahko vpiše 92 dni hvaležnosti.

 

DOSTAVA

Primarni pogodbeni partner za dostavo pošiljk je Pošta Slovenije, vendar si pridržujemo pravico izbrati drugo dostavno službo (GLS), če bo s tem lahko naročilo izpolnjeno bolj učinkovito.

Pakete odpošljemo v roku 1-3 delovnih dni od prejema plačila.

Stroški pakiranja in dostave

Cena pakiranja in poštnine znaša 2,95 EUR. Stroški dostave so zaračunani in navedeni na naročilu in računu za izdano blago in jih poravnate skupaj z zneskom naročila.

Dostava v tujino

Po dogovoru lahko pošljemo paket tudi v tujino. V tem primeru znaša strošek dostave 13,95 EUR. V tujino odpošiljamo s Pošto Slovenija.

NAČINI PLAČILA

V spletni trgovini so omogočeni naslednji načini plačila:

  • Plačilo po predračunu (predračun boste prejeli po e-pošti ob oddaji naročila) – rok plačila predračuna je pet (5) dni. Po poteku roka za plačilo, podjetje Dosezi sanje, Aneja Štrukelj s.p. ne jamči več rezervacije za naročene izdelke. Plačilo se lahko izvede preko svojega e-bančnega računa (npr. Klik, Bank[@]Net itd.) ali kjerkoli drugje preko UPN naloga.
  • Plačilo s PayPal-om
  • Plačilo s plačilnimi in kreditnimi karticami (preko portala PayPal) – podatki o karticah se ne beležijo na strežniku podjetja. Avtorizacije kreditnih kartic se vršijo v realnem času s takojšnjim preverjanjem podatkov pri bankah. Plačevanje je mogoče z naslednjimi karticami: Mastercard, Visa, America Express, Discover, Diners, JCB in Maestro (če plačnikova plačilna kartica Maestro to omogoča). Kupcu za uporabo kreditnih kartic ni potrebno ustvariti svoj PayPal uporabniški račun. Plačilni sistem PayPal velja za enega najbolj varnih plačilnih sistemov na svetu.

12,95 

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram