Brezplačna poštnina za vsa naročila nad 60 €

Kaj pa, če bi obstajala neka vsakodnevna praksa, ki bi našim otrokom pomagala biti srečnejši skozi celo življenje?

No, pravzaprav obstaja in imenuje se PISANJE dnevnika hvaležnosti.

Številne raziskave kažejo, kako lahko ravno redno zapisovanje stvari, ki napolnijo naše srce in za katere smo hvaležni, pripomore k izgradnji večje pozitivnosti, optimizma in samospoštovanja + hkrati zmanjša stres in celo pomaga k boljšemu spanju.

Zato ni čisto nič presenetljivega, da je točno to nežno, a hkrati namensko dejanje postavljanja pisala na papir, odličen protistrup za vse minute preživete na družbenih omrežjih ali pred televizijo.

Super pripomoček in hkrati opomnik, da si vzamemo čas in izrazimo hvaležnost - in to miselnost priučimo tudi otrokom. ~ Ana O.

Mojima otrokoma je všeč, ker s pisanjem ozaveščata, da so med dnevom doživele lepe dogodke, za katere sta lahko hvaležni. ~ Tanja Š.

Občutljivi sin sprva ni bil ravno navdušen, po enem tednu vsak dan izpolni eno stran in vsak dan je manj slabih izkušenj in vedno več hvaležnosti za dobre. Do sedaj še nisem imela tako pozitivne izkušnje.  ~ Lara

Dnevnik za otroke nad 6 let, ki spodbuja pisanje, risanje in ozaveščanje vsega lepega, kar se mu je zgodilo v dnevu. Primeren za otroke od 6 let dalje in otroke po srcu.

Ne glede na to, ali menite, da vaš otrok (nečak, vnukinja, itd.) potrebuje malo spodbude in bi ga radi na zabaven način opomnili, kako je v njegovem življenju v resnici ogromno čudoviti stvari ali pa se vam zdi, da je otrok ob poplavi vsega izgubil spoštovanje do preprostih življenjskih radosti ...

... je dnevnik hvaležnosti odličen način, kako otroku (brez nerganja) pomagati, da malo razmisli o sebi in si vzame nekaj dragocenega časa za odmor od tega podivjanega sveta.

Gojenje hvaležnosti prinaša številne fizične, duševne in duhovne prednosti.
Dnevnik pomaga ojačati družinski fokus na hvaležnost in pozitivni pogled na življenje.
Fleksibilna brezdatumska uporaba, tako da ni slabe vesti, če se slučajno zamudi kakšen dan.
Pomaga pokukati v misli in čustva naših malih štručkotov.
Preprost za uporabo (vzame 5 minut za izpolnjevanje) in gradi dobro vseživljenjsko navado.
V njihovi odrasli dobi bo to unikaten spominček na vse lepe trenutke iz otroških let.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram